måndag 9 september 2013

STJDs stats


SUS TILLS JAG DÖR, SuS IFs officiella fönster mot världen, har haft en långvarig kärlekshistoria med världens alla internetanvändare. Hundratals nyfikna läsare tittar förbi och skrattar, gråter, och informerar sig om lagets förehavanden varje dag, ibland kanske 600 besökare, andra dagar bara två- eller trehundra, det har lite att göra med hur mycket JS (geniet som startade STJD en gång i tiden) publicerar sig. Sverige toppar statistiken med ca 80% av trafiken, medan USA, Ryssland, Tyskland och Frankrike jagar efter andraplatsen.

Men, statistikerna har nu slagit larm om en oroande trend, en nedgång i antalet besökare. Det här är förstås allvarligt, inte bara för Club-mates fortsatta spridning i Sverige, utan även för sämhällsutvecklingen i stort. Okunskap och brist på folkligt engagemang var ju det som gjorde att Romarriket gick under till slut och det vi lärt oss av historien är att vi inte lärt oss något av historien, etc. Tänk er ett scenario där en Susare (t ex Björn, eller kanske Chrille) går och funderar på om han ska skjuta på det där barnkalaset på söndag för att hinna till SUS-matchen. Han går in på STJD för att få lite feeling, kanske en vägledning, hur kul kan det bli på Hagen nu på söndag, egentligen? Är det liksom värt omaket att gå in o styra om andra programpunkter? Kanske är det då den där härliga kommentaren av t ex Hallberg, RZL, ADG, eller kanske BeeJay som får honom att fatta det korrekta beslutet att skaffa fram mer utrymme för sitt susande.

8 kommentarer:

Anonym sa...

fan RZL på topp kanske ?

RZZZZ

Anonym sa...

Från BEE3JAY.
Jag gör i alla fall mitt bästa,är inne c.3-4 ggr pr dygn och kollar
roligaste sajten i Stockholms-
fotbollen.
Keep up the good work.
Mvh.BEEJAY.
PS.VI VANN "FINALEN".
Vad det gäller fotbollen,
see you in another level SUS...
DS.

Henrik Hallberg sa...

Bring the Pod back!

Axel sa...

Vinner vi mot Makkabi spelar vi in ett avsnitt till. Eller vad säger du Davas?


Davas sa...

Axel, du tänker på det där drömavsnittet där vi sänder live från Tennstopet, siar om utgången i vårens träningsmatch mot Westis, får BeeJay på tråden, och springer in i någon snajdare från Samp i baren, bara veckan innan match? Ja, kanske ringer vi även upp den lilla odågan från Snipers och pratar ånger, och känner in Leppens väg mot världsherravälde? Mycket har onekligen hänt...

Axel sa...

Vilket jäkla avsnitt!

ADG sa...

Hur kan det inte vara värt omaket att omprogramera? STJD!!!

Anonym sa...

Från BEEJAY.
Släpp PODDEN ut i full frihet,
då kommer dom passiva tillbaka.
Samtidigt ett upprop till oss"passiva".
200 spänn har vi alla råd med,
många bäckar små...
BEEJAY.